Meny
Kundvagn

Din sökning gav tyvärr inga träffar. Kontrollera stavningen eller försök igen med ett mindre specifikt sökord.

Jag heter Maria och bor med min man Mattias, sönerna Simon född -11 och Adam född -16 och så "lille" Wilton född -15 (valp på bilden) samt nytillskottet Falco (-21).

De två andra hundarna är numera änglahundar, Bailey född -05 till höger, och Hassel född -07 till vänster. Jag är utbildad och legitimerad djursjukskötare och har tidigare arbetat på Regiondjursjukhuset i Helsingborg. Nu har jag företaget Animalis Foder & Tillbehör på deltid. 

Jag arbetar som leg djursjukskötare på Veterinärgruppen Växjö. Det är en jättefin, fräsch och nyöppnad klinik som är modernt utrustad och som har omtänksam personal med kompetens inom flera olika områden! Kliniken ligger centralt beläget på Samarkand på Hejaregatan 13 i Växjö! Varmt välkomna dit!
  

Jag sköter butiken och försäljningen och min man Mattias som är systemarkitekt på ett stort företag här i Växjö är webmaster och snickrar ihop hemsidan på sin fritid. 

Till min hjälp i butiken och på leveransdagar har jag ibland mina kära föräldrar; pappa Christer och mamma Lotta. Deras hjälp är ovärderlig! De vikarierar ibland och det är de som ofta ställer upp vid utlämningar utanför öppettiderna. 
 


 

 

 

 

 

 

Du har varit inaktiv för länge, din session är inte giltig längre.

Ladda om sidan