Meny
Kundvagn

Din sökning gav tyvärr inga träffar. Kontrollera stavningen eller försök igen med ett mindre specifikt sökord.

Naturbalans Dunderkur

150 g
HA005

DUNDERKUR är ett helt naturligt fodertillskott för hund och katt som kan hjälpa till att stärka immunförsvaret och allmänhälsan och att motverka bildandet av cellnedbrytande fria radikaler. För konvalescenta djur, före eller efter en prestationskrävande uppgift, eller för djur som bara behöver en liten extra kick.

DUNDERKUR innehåller endast naturliga ingredienser, i en optimal blandning, noggrant utvalda för sitt höga innehåll av näringsämnen och antioxidanter.

DUNDERKUR innehåller:
Echinacea (Echinacea purpurea) eller Röd solhatt om den också kallas, är välkänd för sin förmåga att stärka immunförsvaret genom att stimulera aktiviteten hos de celler som attackerar bakterier och virus.

Bockhornsklöver (Trigonella foenum graecum) är en av de mest kända och traditionellt använda läkeörterna som förser kroppen med mycket potenta antioxidanter samt mineraler och spårämnen, som bl.a. zink och kalium. Bockhornsklövern är känd för att bilda gel som gör att matspjälkningen går långsammare, vilket ökar näringsupptag och mättnadskänsla och ger en jämnare blodsockerhöjning.

Rosmarin (Rosmarinus officinalis) är en ört med lång traditionell användning som kur mot allehanda besvär. Rosmarin innehåller rosmarinsyra som är en kraftfull antioxidant.

Kardborrerot (Arcticum lappa japonica) har traditionellt använts för att verka renande på inre organ och för sin förmåga att rensa kroppen från toxiska ämnen. Den är rik på vitaminer, särskilt C- och E-vitamin som är viktiga antioxidanter. Kardborrerot är också rik på nyttiga fibrer och på mineraler och spårämnen.

Mariatistel (Silybum marianum) har traditionellt använts för sin avgiftande effekt på lever och gallblåsa och för god påverkan på matsmältningen. Studier har visat att mariatistel också har god påverkan på blodsockernivåer och kolesterol.

Baobabfrukt (Adansonia) är superfrukten från Afrika med ett i särklass högt innehåll av framför allt C-vitamin och andra antioxidanter, men frukten är också rik på bl.a. kalcium, magnesium och järn. Baobabfrukten är också en källa för lösliga fibrer som har en prebiotisk effekt i tarmarna.

Daglig dosering:
Liten hund & katt: ¼-½ tesked
Mellanstor hund: ½ tesked
Stor hund: 1 tesked
XL hund: 1½ tesked

Blandas i fodret. Introducera gradvis över ca. en veckas tid.

1 förpackning 150g räcker i cirka 100 dagar för mellanstor hund på 20-30 kg.

  • dunderkur.jpeg

Du har varit inaktiv för länge, din session är inte giltig längre.

Ladda om sidan