Meny
Kundvagn

Din sökning gav tyvärr inga träffar. Kontrollera stavningen eller försök igen med ett mindre specifikt sökord.

Naturbalans Lugn & Ro

100 g
HA003

LUGN & RO är en blandning av örter som alla har urgamla traditioner. Dessa örter har använts för att ge en lugnande och rogivande effekt, på ett naturligt sätt, utan att orsaka trötthet och dåsighet.
Kan användas för långvarig behandling av ångestbenägna hundar, eller endast inför t.ex. nyår, bilåkning, veterinärbesök, eller andra ångestframkallande situationer.

Eftersom örter tar tid på sig för att verka bör man räkna med 2-3 veckor innan full effekt uppnås. Det är mycket viktigt att man kommer i gång snabbt inför förestående ångestframkallande händelser. Det rekommenderas att man de första 21 dagarna av användning dubblar den rekommenderade dosen, för att riktigt boosta effekten av örterna.

Kamomill:
Är välkänt för sin rogivande effekt och sin förmåga att hjälpa nervsystemet. Kamomill används också traditionellt för att stödja matsmältningen och anses också ha en välgörande effekt på huden.
Citronmeliss (Citronbalsam):
Användes I gamla tider för att lindra melankoli. Den anses traditionellt vara ångestdämpande och ge en känsla av välbefinnande.
Verbena:
Ansågs som en helig växt redan I forntida Egypten. Den har många olika traditionella användningsområden, bl.a. mot ångest, depression och sömnstörningar.
Limeblomma:
Limeblomman har traditionellt använts först och främst för sin förmåga att stärka immunförsvaret och nervsystemet.
Frossört:
Välkänd för sin förmåga att lugna och motverka ångest och rastlöshet.

Daglig dosering:
Liten hund & katt: ¼ - ½ tesked
Mellanstor hund: 1 tesked
Stor hund: 1½ - 2 teskedar

En förpackning innehåller 100 gram örter och räcker - beroende på hundens individuella behov - mellan 3-4 månader för en medelstor hund på runt 20 kg.

LUGN & RO är inte testad på dräktiga eller digivande tikar och bör därför inte ges till dessa utan samråd med veterinär.

  • lugn_o_ro.jpeg

Du har varit inaktiv för länge, din session är inte giltig längre.

Ladda om sidan