Meny
Kundvagn

Din sökning gav tyvärr inga träffar. Kontrollera stavningen eller försök igen med ett mindre specifikt sökord.

Leveranser 2024

Leveransdag Sista beställningsdag
Tisdag 30 juli Torsdag 25 juli, kl 20:00
Tisdag 11 juni Torsdag 6 juni, kl 20:00
Fredag 10 maj Tisdag 7 maj, kl 20:00
Tisdag 26 mars Söndag 24 mars, kl 20:00
Fredag 16 februari Tisdag 13 februari, kl 20:00

Från Sund Hundmats grundare: 

Vi lever i en spännande tid. En matrevolution står för dörren.

 

Fler och fler djurägare börjar förstå fördelarna med att utfordra sin hund eller katt med naturlig föda. Våra husdjur drabbas av samma hälsoproblem som vi människor. Problem som orsakas av vår livsstil och matvanor. Detta synsätt börjar nu på allvar breda ut sig, vilket lett till att färskfryst kött blivit den snabbast växande grenen inom foderindustrin.

Hund- och kattägare kan ofta uppfatta urvalet av foder som en djungel, och de rekommendationer som ges kan kännas vilseledande. Valet av mat till ditt husdjur är egentligen ganska enkelt – ge din vän mat som dess kropp är anpassad för, och i så oprocessad form som möjligt.

Jag bestämde mig därför för att ta fram ett logiskt och hälsosamt helfoder, köttben, kompletteringsfoder och belöningsgodis baserat på enbart artanpassade naturliga råvaror. Ett alternativ till allt övrigt foder på marknaden, utan att pruta på etik och miljöhänsyn.

Resultatet blev Sund Hundmat – ett modernt helfoder med råvaror från djur som får vara ute och beta fritt, som inte intensivuppföds, och som produceras till 100% av energi från solceller.

 

Wiktor Sandecki

Leg. veterinär, och grundare av Sund Hundmat

Du har varit inaktiv för länge, din session är inte giltig längre.

Ladda om sidan